Psihodramă online

Psihodramă online

Psihodramă online

5 5 people viewed this event.

● PSIHODRAMA PENTRU COPII ÎN MEDIUL ONLINE – WORKSHOP

Dragi colegi de joacă !

Anul care a trecut ne-a făcut munca imposibilă. Nu am avut cunoștință de prea multe grupe de copii care să fi participat la activități de psihodramă. Din această pricină și viața asociației a stagnat.

Însă numărul copiilor aflați în situații dificile se înmulțește, iar cazuistica devine din ce în ce mai complicată. Din acest motiv am considerat că organizarea unui workshop ne-ar putea fi de folos. Astfel am putea să ne revedem și să dezbatem teme precum: efectele carantinei asupra copiilor, posibilități de soluționare a problemelor care decurg din această stare, perspective legate de posibilitatea de a organiza grupuri psihodramatice în mediul online.

Invitata de onoare al acestui workshop va fi dna Kende Hanna (Franța), fondatoarea metodei de psihodramă pentru copii. Workshopul va fi susținut de către dna  Horváth Dorottya (Ungaria), formator în psihodramă pentru copii.

Workshopul va avea loc online în data de 24 Aprilie 2021, între orele 9.00 – 12.00. Evenimentul se va continua cu Adunarea Generală a Asociației  APCA-KH. Link-ul zoom  va fi trimis participanților înregistrați cu 30 de minute înainte de eveniment.

TAXA de participare este de 50 lei. Pentru membrii asociației participarea este gratuită.  Taxa se poate transfera în contul: RO05BTRL01301205R10270XX

Vă invităm să vă înscrieți accesând linkul de mai jos

https://forms.gle/iHWt2boSMeno3wfU8

Vă așteptăm cu drag !

Echipa APCA-KH

Înregistrarea la eveniment a fost închisă.
 

Dată și Timp

2021-04-24 @ 09:00 AM to
2021-04-24 @ 12:00 PM
 

Data de încheiere a înregistrării

2021-04-24
 

Locații

Distribuire